ONTDEK DE VOORDELEN VAN THERMOMIX

Snel en eenvoudig in gebruik

U kunt nu eenvoudig en snel smakelijke én gezonde maaltijden creëren, terwijl u meer tijd krijgt voor alles op uw to-do lijst. Met hectische sociale levens en veeleisende carrières kan het moeilijk zijn om tijd te maken voor de fijnere dingen in het leven, zoals lekker én gezond eten. Met de Thermomix komt hier verandering in en kun je je foodie ambities helemaal uitleven, zelfs wanneer je weinig tijd hebt. Met zijn full-color touchscreen, biedt Thermomix Guided Cooking, die u stap voor stap door een recept begeleidt. Dagelijks koken wordt ongelooflijk makkelijk gemaakt met Thermomix!

IMG_1423
energy-consumption2

Eén machine, vier niveau’s om te koken

Wegen, mixen, mengen en blenden, hakken, malen, kneden, opkloppen, roeren, stomen, koken, emulgeren, gecontroleerd verwarmen, timer, blancheren en steriliseren. 15 functies gecombineerd in één geweldige machine maken de mogelijkheden eindeloos met Thermomix. Dankzij de vier kookniveau’s kan de Thermomix in slechts 30 minuten een complete gezonde maaltijd koken. Voeg uw ingrediënten toe, stel de tijd, temperatuur en snelheid in en laat de Thermomix de rest voor u doen.

Vers en gezond voedsel

Weg met de zakjes en pakjes. Ontdek hoe Thermomix u kan helpen bij het koken van ingrediënten voor verse, gezondere maaltijden. Nu weet u voortaan precies wat er in uw eten zit, zonder smaakstoffen of andere toevoegingen doordat u pure producten gebruikt. Door de korte bereidingstijden en de Varoma (stoomfunctie) blijven meer voedingsstoffen, smaak en kleur behouden. Er zijn ook duizenden heerlijke Thermomix recepten die het gemakkelijk maken om specifieke voedingseisen zoals allergieën (bijv. gluten- of lactosevrij) te beheersen of een dieet te volgen om een ​​gezondere levensstijl te ondersteunen.

thermoboodschappen
bread-1588904_1920

Bespaar geld

Met één enkele Thermomix kan u meerdere kostbare keukentoestellen vervangen en u bespaart energie door de kooktijden te verminderen. Maak nu thuis heerlijke gerechten van restaurantkwaliteit en u kunt stoppen met dure take-aways en kant-en-klaar maaltijden. De Thermomix kan in een paar handelingen suiker tot poedersuiker omtoveren, eigen kruidenmixen, bouillonblokjes, soepen, sausen, notenpasta’s, meel, degen en zelfs glutenvrij en lactose vrije ingrediënten maken. Allemaal ingrediënten die redelijk wat geld kosten in de winkel.

Creatief koken met Thermomix

Het Thermomix concept is gebaseerd op een perfecte combinatie van geavanceerde technologie en een schat aan recepten die op de Thermomix zijn afgestemd. Met de Receptensleutel,  die u aansluit op de zijkant van uw Thermomix, beschikt u over heerlijke recepten, die allemaal toegankelijk zijn via het touchscreen. Het begeleidt u stap voor stap door het recept heen. Als u wilt, kunt u op elk gewenst moment Guided Cooking negeren, waardoor u de instellingen kunt wijzigen, om het recept aan te passen zoals u dat wenst. U kunt ook uw eigen recepten gebruiken en zelf de juiste kooktijd, snelheid en temperatuur instellen.

Cookkey

KOOK GEZONDER!
KOOK SNELLER!
KOOK CREATIEVER!
KOOK ECONOMISCH!

ONTDEK DE COOK-KEY 
EN COOKIDOO.BE/NL

ONLINE RECEPTENPLATFORM

TE DOWNLOADEN OP DE COOK-KEY

ZORGT VOOR EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

LAAT U EENS INSPIREREN DOOR DE

GEZONDE RECEPTEN VAN FOODSOUL

ADVISORS GEZOCHT OM ONS TEAM TE VERSTERKEN

Heb je tijd en zin om ook dit fantastische apparaat te verkopen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig heerlijke gezonde recepten!