LEER DE THERMOMIX TM6 KENNEN TIJDENS EEN DEMO

Thermomix kopen, Thermomix demonstratie, Thermomix workshop, Thermomix Breda, Thermomix winkel, Thermomix Turnhout, Thermomix Hoogstraten, Thermomix Antwerpen, Thermomix TM6, nieuwe Thermomix

De Thermomix kun je niet in de winkel kopen, maar wordt enkel verkocht via een demonstratie door een erkende Thermomix advisor.
Tijdens de demo ontdekt u al doende alle functies en unieke voordelen van de Thermomix. U krijgt de gelegenheid om het toestel zelf te bedienen en de ongekende mogelijkheden van de Thermomix te ervaren. We gaan een 3-gangen menu bereiden, zodat u een indruk heeft van verschillende gerechten en kunt proeven van het resultaat, allemaal vers gemaakt voor uw neus. De demo is vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting. U kunt echter ook de Thermomix bij ons kopen en direct meenemen of bestellen en thuis laten bezorgen. Wij vragen 10€ per persoon voor de ingrediënten en drankjes. (Gratis als je een Thermomix aankoopt)
Als je nog nooit een Thermomix gezien of gebruikt hebt, zult u versteld staan hoeveel hij voor u kan doen!

Gezonde voeding als levenswijze

Gezonde voeding is geen dieet maar een levenswijze, een ingesteldheid en vooral een bewustzijnsproces. De kwaliteit tussen verse voedingsmiddelen die uzelf in de keuken bereidt en industrieel bewerkte voedingsproducten die in de keuken worden opgewarmd is bijzonder groot. Gezond voedsel bereiden met de Thermomix is eenvoudig, snel, creatief, economisch en bovenal gezond! Tijdens mijn opleiding Vitaal door Voeding aan de Europese Academie heb ik veel geleerd over de invloed van voeding op je gezondheid. Tijdens de demonstratie van de Thermomix wil ik u dat zeker meegeven, we koken lekker én gezond!

Boek hieronder uw demo of vraag om een andere datum , en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Nieuwe Thermomix demonstraties in Hoogstraten:

  • do 7 november 19.00~21.30 uur
  • di 12 november 11.30~14.00 uur
  • di 19 november 19.00~21.30 uur
  • d0 28 november 11.30~14.00 uur

U kunt inschrijven of andere data  aanvragen met het contact formulier via onderstaande knop

Thermomix kopen, Thermomix demonstratie, Thermomix workshop, Thermomix Breda, Thermomix Turnhout, Thermomix Hoogstraten, Thermomix Antwerpen
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig heerlijke gezonde recepten!