LEER DE THERMOMIX TM5 KENNEN TIJDENS EEN DEMO

IMG_1363

De Thermomix kun je niet in de winkel kopen, maar wordt enkel verkocht via een demonstratie door een erkende Thermomix advisor.
Tijdens de demo ontdekt u al doende alle functies en unieke voordelen van de Thermomix. U krijgt de gelegenheid om het toestel zelf te bedienen en de ongekende mogelijkheden van de Thermomix te ervaren. We gaan een 3-gangen menu bereiden, zodat u een indruk heeft van verschillende gerechten en kunt proeven van het resultaat, allemaal vers gemaakt voor uw neus. De demo is vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting. U kunt echter ook de Thermomix bij ons kopen en direct meenemen of bestellen en thuis laten bezorgen. Wij vragen 10€ per persoon voor de ingrediënten en drankjes. (Gratis als je een Thermomix aankoopt)
Als je nog nooit een Thermomix gezien of gebruikt hebt, zult u versteld staan hoeveel hij voor u kan doen!

Wilt u graag een demo bij u thuis ervaren met enkele vrienden, geen probleem!

Vanaf 3 personen (uit 3 verschillende huishoudens die nog geen Thermomix hebben) kunnen we samen een demo bij u thuis verzorgen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij vragen 10€ per persoon voor de ingrediënten exclusief de drankjes.  Als host ontvangt u bovendien een leuk geschenk. (Ook deze demo is gratis bij aankoop van een Thermomix).

Overweeg je een Thermomix aan te kopen en heb je liever een kleine privé demonstratie, dan kunt u tijdens het maken van twee gerechtjes individuele uitleg krijgen en zo de Thermomix ervaren.

Mocht u overdag geen tijd hebben dan kunnen we in overleg een demo afspreken in de avond. Boek hieronder de demo die het beste bij u past, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

demo thuis

Nieuwe Thermomix demonstraties in Hoogstraten:

  • di 12 maart 19.00 ~ 21.30 uur
  • do 25 april 19.00 ~ 21.30 uur

U kunt andere data of een thuisdemo aanvragen met het contact formulier via onderstaande knop

LAAT U EENS INSPIREREN DOOR DE

GEZONDE RECEPTEN VAN FOODSOUL

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig heerlijke gezonde recepten!