LEER DE THERMOMIX TM6 KENNEN TIJDENS EEN DEMO

Thermomix kopen, Thermomix demonstratie, Thermomix workshop, Thermomix Breda, Thermomix winkel, Thermomix Turnhout, Thermomix Hoogstraten, Thermomix Antwerpen, Thermomix TM6, nieuwe Thermomix

De Thermomix kun je niet in de winkel kopen, maar wordt enkel verkocht via een demonstratie door een erkende Thermomix advisor.
Tijdens een workshop ontdekt u al doende alle functies en unieke voordelen van de Thermomix. U krijgt de gelegenheid om het toestel zelf te bedienen en de ongekende mogelijkheden van de Thermomix te ervaren. We gaan gezond én lekker koken, zodat u een indruk krijgt van alle mogelijkheden en kunt proeven van het resultaat, allemaal vers gemaakt voor uw neus. De workshop is vrijblijvend en zonder enige aankoopverplichting. U kunt echter ook de Thermomix bij ons kopen en direct meenemen of bestellen en thuis laten bezorgen.
Als je nog nooit een Thermomix gezien of gebruikt hebt, zult u versteld staan hoeveel hij voor u kan doen!

Gezonde voeding als levenswijze

Gezonde voeding is geen dieet maar een levenswijze, een ingesteldheid en vooral een bewustzijnsproces. De kwaliteit tussen verse voedingsmiddelen die uzelf in de keuken bereidt en industrieel bewerkte voedingsproducten die in de keuken worden opgewarmd is bijzonder groot. Gezond voedsel bereiden met de Thermomix is eenvoudig, snel, creatief, economisch en bovenal gezond! Tijdens mijn opleiding Vitaal door Voeding aan de Europese Academie heb ik veel geleerd over de invloed van voeding op je gezondheid. Tijdens een workshop krijgt u een volledige uitleg van de Thermomix en veel informatie over gezonde voeding, we koken lekker én gezond!

U kunt inschrijven of meer informatie aanvragen met het contact formulier via onderstaande knop 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig heerlijke gezonde recepten!